Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Privat


Jura i privatlivet kan være mange ting, og ofte opstår behovet for rådgivning, når du mindst venter det. Hos Advodan Glostrup København lægger vi stor vægt på, at denne rådgivning bliver både nærværende og personlig.

Hvad enten du står over for et bryllup, en skilsmisse, får børn, ønsker at skrive testamente, have bistand i en arvesag eller behov for hjælp i en retssag, garanterer vi, at du får professionel og fortrolig rådgivning med udgangspunkt i din konkrete situation.

Tæt og effektiv sagsbehandling
Hos Advodan Glostrup København tror vi på, at den bedste rådgivning kommer gennem engagement og tæt relation til vores kunder. Herudover sætter vi en ære i at arbejde så effektivt som muligt, så du undgår, at udgifterne løber løbsk. Hos os får du altid et overslag over dine sagsomkostninger fra starten. Opstår der yderligere udgifter undervejs, sørger vi naturligvis for at holde dig orienteret. Det giver dig sikkerhed og tryghed.

Vil du vide mere?
I menuen til venstre kan du læse mere om de primære ydelser, vi tilbyder. Finder du ikke det juridiske område, du leder efter, så kontakt os på 46 14 50 00 og få en uforpligtende snak om din problemstilling.

Husk, at det altid er en god idé at søge rådgivning i god tid – så kommer du oftest udfordringerne i forkøbet – og sparer dig mange bekymringer. 

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.