Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Ægteskab og papirløse par


Hos Advodan Glostrup København hjælper vi dig med de spørgsmål, der kan melde sig, når du har fundet den eneste ene.

Formuefællesskab, særeje og ægtepagt
Hvis I gifter jer, vil I få formuefællesskab, og ved en eventuel skilsmisse skal jeres formue og værdier som udgangspunkt deles ligeligt. Derfor er det vigtigt at indgå en aftale om særeje ved at oprette en ægtepagt, hvis I har aktiver, der ikke skal deles med den anden. 

Ægteskab og testamente 
Mange tror, at de har sikret hinanden ved at blive gift. Men har I børn sammen, arver I ikke automatisk alt efter hinanden, når den ene af jer dør. Det er derfor en god idé at oprette et testamente.

Papirløst forhold - testamente eller samlivskontrakt 
Lever I i et papirløst forhold, arver I heller ikke hinanden, medmindre I har et testamente. I kan også overveje at oprette en samlivskontrakt, som kan hjælpe jer med at blive enige om fordeling af aktiver og passiver, såfremt I måtte gå fra hinanden.

Book et møde
Er I i tvivl om, hvorvidt I bør oprette et testamente, en ægtepagt eller en samlivskontrakt, er I altid velkommen til at kontakte os. 

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.