Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Dødsboer


Advodan Glostrup har dygtige specialister, når du har brug for hjælp efter et dødsfald.

De advokater, der hos Advodan behandler dødsboer er, for advokat Michael Harms vedkommende, udpeget som autoriseret bobestyrer, og for de øvrige advokaters vedkommende valgt som bobestyrer i en lang række tilfælde.

Alle advokaterne har således beskæftiget sig med et meget stort antal dødsboer gennem årene og kan behandle både private skifter og bobestyrerboer.

Advokaterne har en praktisk tilgang, der gør, at de ved, hvordan man hurtigst muligt kan behandle et dødsbo, men har også den juridiske viden og erfaring, der gør at tingene bliver gjort rigtigt.

Har du brug for juridisk bistand eller rådgivning, kan du kontakte en af vores dygtige jurister eller får mere viden her:

GØR SOM 12.417 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.417 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.