Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Forældremyndighed, bopæl og samvær

Er du og dit barns anden forælder lige gået fra hinanden? Når I går fra hinanden, skal I blive enige om, hvor barnet skal bo i fremtiden - og det kan føre til uenigheder. I den forbindelse kan det være en god idé, at rådføre sig med en advokat.

Forældremyndighed

Fælles forældremyndighed

Som udgangspunkt har I fælles forældremyndighed over jeres barn, og dermed medfølger en række fælles forpligtelser.

Forældre med fælles forældremyndighed har begge retten til at være involveret i beslutninger som:

  • Flytning uden for Danmark (gælder også Grønland og Færøerne)
  • Risikobetonede fritidsaktiviteter
  • Skolevalg
  • Væsentlig medicinsk behandling
  • Skal barnet have pas, skal begge forældre underskrive

Fuld forældremyndighed 

Ønsker du fuld forældremyndighed over barnet, skal det aftales med den anden forældrer. Hvis ikke I er enige, kan retten træffe en beslutning. Det sker dog sjældent, at retten træffer en beslutning om fuld forældremyndighed til den ene part, da det kræver tungtvejende grunde.

Familieretshuset - når der opstår uenighed

Hvis I er uenige om enten samvær eller bopæl kan du sende anmodning til Familieretshuset, som herefter vil behandle sagen.

Læs mere om Familieretshuset her

Tag advokaten med i Familieretshuset

Det er en rigtig god idé, at du tager en advokat med til mødet i Familieretshuset. Ved at tage en advokat med i Familieretshuset, sikrer du:

  • At din sag bliver hørt
  • At du ikke indgår en aftale, du efterfølgende fortryder

Med udgangspunkt i din og advokatens indledende samtaler rådgiver advokaten dig undervejs i mødet, så afgørelsen falder bedst muligt ud til din fordel. 

Hvordan kan vi hjælpe?

Hos Advodan Glostrup København kan vi blandt andet, hjælpe dig med dine rettigheder, møde i Familieretshuset og hvis sagen ender i retten. Som et led i sagen vil der være detaljeret forberedelse, der belyser alt, der kan være relevant for rettens bedømmelse.

Advodan Glostrup København er opdateret på de gældende regler om forældremyndighed og bopælsret. Vores advokater sætter en ære i at sætte fokus på barnet, men gør samtidig en stor indsats for, at din sag bliver præsenteret for retten med de bedst mulige chancer for at vinde.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 46 14 50 00 eller mail glostrup@advodan.dk

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.