Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Forældremyndighed, bopæl og samvær


Advodan Glostrup har en række advokater, der gennem arbejdet som beskikkede advokater er helt opdaterede på, de gældende regler om forældremyndighed og bopælsret.

Advokaterne hos Advodan har alle ført høj-konflikt sager for både byret og landsret og er derfor vant til at give både medspil og modspil, når en sag skal forberedes.

Alle advokater sætter en ære i at sætte fokus på barnet/børnene, men gør også en stor indsats for at sikre, at din sag bliver præsenteret for retten, så du har den bedst mulige chance for at vinde.

Som led i behandlingen af sagerne vil der være en detaljeret forberedelse, en belysning af alt, der er relevant for rettens bedømmelse af sagen, samt det fornødne antal møder med advokaten til at sikre, at du både ved, hvad der vil ske og vil være i stand til bedst muligt at besvare spørgsmål i retten.

Hvad bør du vide om forældremyndighed, bopæl og samvær?

Der er mange ting at forholde sig til og tage stilling til, når det kommer til forældremyndighed, valg af bopæl mv.. I denne korte film forklarer advokat Peter Ølholm om nogle af de vigtigste elementer. 

Har du flere spørgsmål? 

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige jurister, hvis du ligger inde med spørgsmål.
Husk også, at du har mulighed for at booke et gratis rådgivningsmøde. Det kan du gøre her: Book møde

Steen Moesgaard
Steen Moesgaard
Advokat
46 14 50 30
20 63 69 95
stem@advodan.dk
Peter Ølholm
Peter Ølholm
Advokat
46 14 50 26
22 37 64 43
peol@advodan.dk
Poul Jost Jensen
Poul Jost Jensen
Advokat
46 14 50 02
40 32 70 30
pojj@advodan.dk
Rolf Ledertoug
Rolf Ledertoug
Advokat
46 14 50 31
29 64 96 31
role@advodan.dk
GØR SOM 12.224 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.224 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.