Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Straffesager

Straffesager og strafferet dækker over alt fra sager om overtrædelse af færdselsloven til sager om vold og indbrud, ligesom det kan være alvorlige sager som røveri, voldtægt og drab.

Fælles for straffesagerne er, at det er kriminelle handlinger, der relaterer sig både til dig som privatperson og ulovlige handlinger, du har foretaget i forbindelse med dit arbejde eller din virksomhed.

Det kan være følelsesmæssigt og juridisk uoverskueligt at være mistænkt i en sag – uanset om du er skyldig eller ej. Derfor er vores erfarne forsvarsadvokater klar til at hjælpe dig og tale din sag.

Her på siden kan du læse om:

 Du kan også læse mere på www.forsvarsadvokatkbh.dk

Mistænkt i en sag – hvad er dine rettigheder?

Hvis du er mistænkt i en sag, er det vigtigt at kende dine rettigheder.

Det indebærer blandt andet, at:

  • du ikke har pligt til at oplyse andet end navn, cpr.nr. og adresse.
  • politiet har pligt til at fortælle dig, om du er mistænkt, og om der er rejst sigtelse mod dig.
  • politiet har pligt til at fortælle, at du har ret til en advokat.
  • du selv må vælge din forsvarsadvokat.
  • du må tage advokaten med under politiets afhøring.

Vælg selv din forsvarsadvokat 

En straffesag kan have langsigtede konsekvenser. Det er derfor vigtigt at huske, at du har ret til selv at vælge din advokat. Du kan vælge enhver kompetent advokat som beskikket forsvarer. Vi vil dog til hver en tid anbefale at vælge en advokat, der har stor erfaring med straffesager og ikke mindst én, du føler dig tryg ved. 

Vælger du en forsvarsadvokat fra Adovdan Glostrup København, får du en engageret forsvarer, der sætter sig grundigt ind i din sag og til hver en tid arbejder for at skabe det bedste resultat for dig - uanset sagens form. Vi arbejder ud fra den præmis, at en åben dialog skaber de bedste resultater. Efter at have gennemgået sagen grundigt, udarbejder vi i samarbejde med dig en strategi for det videre forløb.

Din forsvarsadvokat - hele vejen 

Der kan være stor forskel på resultatet af en sag, alt efter hvordan man griber opgaven an. Det er derfor en god idé at have din forsvarsadvokat med fra start - lige fra forberedelserne af de første afhøringer.

Tag forsvarsadvokaten med til afhøringen

Som mistænkt eller sigtet har du ikke krav på at se, hvilket materiale politiet ligger inde med, og du risikerer derfor at give en udtalelse, der kan skade din sag.

Som din forsvarsadvokat har vi krav på aktindsigt i sagen, og vi kan dermed gennemgå politiets materiale. Med afsæt i politiets bevismateriale kan vi udarbejde en strategi for, hvordan sag gribes bedst muligt an. Vi kan ikke rådgive dig om, hvad du skal svare til de enkelte spørgsmål under en afhøring, men vi kan rådgive dig om, hvorvidt du bør udtale dig eller ej, om du bør tilstå eller nægte.

Forsvarsadvokatens arbejde i retten 

Kommer sagen for retten kan der være tale om to forløb; enten forsøges sagen gennemført som en tilståelsessag eller også kan den tiltalte nægte sig skyldig.

Uanset sagens form, er vores forsvarsadvokater grundigt forberedte. Og med mere end 20 års erfaring får du hos Advodan Glostrup København en forsvarsadvokat, der er forberedt på anklagemyndighedens synspunkter og på at argumentere imod disse til dit forsvar under hele sagen.

På Forsvarsadvokaterkbh.dk kan du læse mere om, hvordan en forsvarsadvokat kan hjælpe dig under et retsmøde.

Lad os hjælpe dig 

Når vi arbejder med straffesager, har vi altid fokus på at skabe tryghed og det bedste resultat for dig. Det gør vi ved at:

  • være til at træffe, når du har brug for det
  • besøge og afholde møder med dig, hvis du er fængslet
  • hjælpe med praktiske forhold i forbindelse med fængsling
  • rådgive dig hele vejen gennem processen

 Vores team af forsvarsadvokater har mere end 20 års erfaring og bistår ved alle typer strafferetssager - blandt andet spirituskørsel, økonomisk kriminalitet, røverisager, drabssager, narkosager og voldtægt.

 Du kan læse mere om vores erfarne forsvarsadvokater og hvordan, de kan hjælpe dig på www.forsvarsadvokatkbh.dk, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os på 46 14 50 00.

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.