Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Testamenter og Arv


Har du brug for rådgivning vedrørende et testamente eller en fremtidsfuldmagt, så kontakt os. Hos Advodan Glostrup hjælper vi årligt med oprettelse af et stort antal testamenter, og vi hjælper også gerne dig.

Som led i arbejdet med at udfærdige testamente, foretager vi en indledende analyse af din situation, og vi vil tit  være i stand til at give dig et valg mellem flere muligheder, så du kan træffe et valg, du har det godt med.

Vores rådgivning går i allerhøjeste grad ud på at sikre, at vi får belyst din situation og på at spotte, hvad der er vigtigt netop for dig og din familie. Udover at præsentere løsningerne foreslår vi også den løsning, der set med vore øjne, er den bedste.

Vi er alle advokater, der samtidig beskæftiger os med familieret, og vil derfor kunne rådgive dig, så der bliver taget hensyn til alle aspekter i din situation med testamenteudfærdigelse.

HVAD BØR DU VIDE OM ARV OG TESTAMENTE? 

Der er mange gode grunde til at oprette et testamente - uanset om du er gift, lever i et papirløst forhold, eller bare er dig selv. Se med i filmen her, hvor advokat Steen Moesgaard fortæller om de forskellige forhold. 

Få svar på dine spørgsmål ved at kontakte en af vores dygtige jurister eller læs mere her om:

Rolf Ledertoug
Rolf Ledertoug
Advokat
46 14 50 31
29 64 96 31
role@advodan.dk
Poul Jost Jensen
Poul Jost Jensen
Advokat
46 14 50 02
40 32 70 30
pojj@advodan.dk
Peter Ølholm
Peter Ølholm
Advokat
46 14 50 26
22 37 64 43
peol@advodan.dk
Steen Moesgaard
Steen Moesgaard
Advokat
46 14 50 30
20 63 69 95
stem@advodan.dk
GØR SOM 12.199 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.199 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.