Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Helsingør
Ring 49 21 21 21

Strandgade 51,
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Om ADVODAN Helsingør

Advodan Helsingør

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Arbejdsområder

ADVODAN Helsingør yder kvalificeret juridisk rådgivning til såvel erhvervsvirksomheder som private, som vi har gjort det siden 1946.

  

rådgivning af private

I mange af livets forhold er det vigtigere at have styr på paragrafferne, end de fleste er klar over. Hos os får du altid en grundig juridisk gennemgang af, hvor du står privat i forskellige livssituationer.

Sammen undersøger vi muligheder, risici og konsekvenser ved fx skilsmisse, dine ansættelsesforhold, boligkøb, testamente eller ved et dødsfald.

erhvervsrådgivning

Få et solidt overblik over, hvor virksomheden står juridisk i forhold til fx ansættelseskontrakter, salgs- eller samarbejdskontrakter, debitorer og bestyrelsesarbejdet mv.

Brug os som en aktiv samarbejdspartner for at styrke og gøre din virksomhed professionel lige fra den spæde start til salget eller generationsskiftet.

EJENDOMSADMINISTRATION

Gennem vores ejendomsadministration tilbyder vi desuden professionel administration af udlejningsejendomme, ejerforeninger, andelsboligforeninger og lignende.

 

 

Advodan Helsingør (Advokaterne Strandgade 51)
Strandgade 51
3000 Helsingør 
CVR-nr: 18384817

  

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.