Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Helsingør
Ring 49 21 21 21

Strandgade 51,
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Om ADVODAN Helsingør

Advodan Helsingør

Ledige stillinger

Her kan de se de stillinger hvor vi p.t. søger medarbejdere.

Vi søger p.t. en yngre advokat eller 3. års advokatfuldmægtig, men du er velkommen til sende en uopfordret ansøgning vedrørende andre stillinger til job3000@advodan.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Som dataansvarlig for persondata i en jobansøgning skal vi sikre overholdelse af de rettigheder, du har efter persondatalovgivningen. Vi behandler naturligvis dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med den gældende persondatalovgivning. Du kan finde vores samlede persondatapolitik for rekruttering på vores hjemmeside: www.advodan.dk/advodan-helsingoer/dine-persondata/soeger-du-job-hos-os-22296

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.