Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Helsingør
Ring 49 21 21 21

Strandgade 51,
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Om ADVODAN Helsingør

Advodan Helsingør

ADVODAN Helsingør fylder 70 år

Den 1. juli 2016 fylder vi 70 år. Men vi er stadig unge og i fuldt vigør.

Den 1. juli 1946 sprang en ung dommerfuldmægtig, Asger G. Berning ud som advokat og etablerede sig i en for længst nedrevet bygning på hjørnet af Stengade og Bjergegade – der hvor Danske Bank i dag har domicil.

Den ambitiøse Berning satte sit præg på Helsingør i mange år – også med sit stærke sociale engagement, bl.a. som administrator for Boligselskaber og andelsboligforeninger. Talrige byggerier i Helsingør kommune er opført med Berning som byggekyndig advokat.

Forretningen voksede støt som et alment praktiserede advokatkontor og blev hurtig kendt af enhver i Helsingør og omegn.

Senere flyttedes til Strandgade 51, hvorfra advokatforretningen udviklede sig til et stort kontor med almen praksis, straffesager og fast ejendom som de bærende elementer. Advokaterne Finderup og Langemark tog senere over og medvirkede til kontorets yderligere udvikling med nyansættelser af unge advokater, bl.a. Henning Petersen, Poul Ege Poulsen og Lissen A. Bengtsen, og med nyansættelse af sagsbehandlere.

I 1998 blev kontoret en del af ADVODAN kæden og ADVODAN Helsingør er i dag kendt som kontoret, hvor borgere og virksomheder henvender sig for at få professionel hjælp og sparring. Firmaet beskæftiger i dag i alt 35 medarbejdere, heraf 11 advokater/advokatfuldmægtige inklusive de 5 partnere, advokaterne Lissen A. Bengtsen, Camilla Kisling, Ole Lauritzen, Erik Matthiesen og Jens Gottlieb. Sagsområderne er mangfoldige og kontoret beskæftiger sig stort set med alle aspekter indenfor juraen.

Advokatkontoret er i dag en top moderne virksomhed, som gennem årene har opbygget stærke kompetencer i form af specialisering.

Jubilæumsdagen vil blive festligholdt, dels ved et personalearrangement på dagen, dels ved en reception, som bliver annonceret efter sommerferien, hvor venner af huset, nuværende og tidligere medarbejdere, klienter og forretningsforbindelser bydes velkommen til fejre denne fødselsdag. 

Camilla Kisling
VIL DU VIDE MERE?

Camilla Kisling

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.