Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Helsingør
Ring 49 21 21 21

Strandgade 51,
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Om ADVODAN Helsingør

Advodan Helsingør

ADVODAN Helsingør opruster igen

Det er med meget stor glæde, at ADVODAN Helsingør pr. 1. november 2018, har opgraderet og styrket vores inkassoafdeling med en erfaren og kompetent inkassochef, Anja Ynill.

Anja Ynill har 20 års erfaring i debitorstyring og inkasso, og tiltræder efter at have været ansat i en tilsvarende stilling de seneste år.

Udover Anja Ynills store erfaring, opbygget gennem en lang karriere, har hun altid sat en ære i at holde sig opdateret og ajourført med seneste tiltag og lovgivning, og foruden sin egenskab af daglig leder og inkassochef for ADVODAN Helsingørs inkassoafdeling, glæder vi os til i den kommende tid at afholde kurser om inkasso m.v., for Nordsjællands erhvervsdrivende.

Vi er hos ADVODAN Helsingør rigtig glade for at byde Anja Ynill velkommen til teamet, og glæder os over, at vi endnu engang har kunnet styrke vores hold.

Fremover kan Anja Ynill kontaktes pr. mail ayni@advodan.dk eller på tlf.nr. 4925 0993.

Du er altid velkommen til at kontakte Anja Ynill, hvis du har behov for bistand, eller har spørgsmål til inkasso.

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.