Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Helsingør
Ring 49 21 21 21

Strandgade 51,
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Om ADVODAN Helsingør

Advodan Helsingør

Jens Jacob Skibsted er ny erhvervsadvokat i Helsingør

Efter en årrække som koncern-advokat for Coop Danmark i Albertslund er Jens Jacob Skibsted vendt tilbage til advokatbranchen. Den 1. oktober er han begyndt som advokat hos ADVODAN Helsingør. Her tilbyder han fremover sin hjælp til både erhvervslivet og private kunder.

44-årige advokat Jens Jacob Skibsted, som er uddannet fra Københavns Universitet, beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom, ejendomsprojektudvikling, entrepriseret og erhvervslejeret samt generel erhvervsret. Han har gennem mere end 15 år rådgivet en række kunder inden for disse områder fra henholdsvis private ansættelser og fra eget advokatfirma. Derudover har han omfattende erfaring med rådgivning, bestyrelsesarbejde og ejendomsadministration.

Nordsjællands knudepunkt
Jens Jacob Skibsted glæder sig over at være blevet en del af ADVODAN Helsingør.

”For mig var det oplagt at etablere sig i Helsingør, som på mange måder er et knude-punkt i Nordsjælland med et aktivt erhvervs- og foreningsliv,” siger han.

Hos ADVODAN Helsingør arbejder ni advokater med hvert deres arbejdsområde.
Det omfatter primært rådgivning til virksomheder, opstartsudfordringer for iværksætte-re, selskabsret, erhvervslejeret, rets- og voldgiftssager, ejer- og generationsskifte, konkurs- og byggesager. For private er det især ejendomshandel, retssager i forbindelse med byggeri, lejeretssager, rådgivning ved salg af ejendomme, ægtepagter, testamenter, skilsmisser, dødsboer og strafferet.
”Vi har desuden en veldrevet og effektiv ejendomsadministration.

"Vi er Nordsjællands største advokatvirksomhed, og vi yder på et højt niveau rådgivning og bistand indenfor alle væsentlige retsområder,” fortæller Jens Jacob Skibsted.

Sin fritid bruger Jens Jacob Skibsted på familien, rejser og kajakroning. Han bor sammen med sin familie i Fredensborg.

Du kan her læse mere om erhvervsadvokat og erhvervsrådgivning

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.