Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Helsingør
Ring 49 21 21 21

Strandgade 51,
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Om ADVODAN Helsingør

Advodan Helsingør

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Tvangsauktioner

Her finder du ADVODAN Helsingørs aktuelle tvangsauktioner.

Besigtigelse af ejendommene sker på det tidspunkt der er angivet ved hver ejendom, og kun efter aftale med ADVODAN Helsingør, Strandgade 51, 3000 Helsingør.

Tilmelding er påkrævet og kan ske til sagsbehandler, Trine Nylén på tlf. 49 25 09 92 eller pr. mail til trny@advodan.dk. Frist for tilmelding fremgår af den enkelte ejendomsannonce.  

 

 Moellesvinget 7 Billede

ny auktion 
Møllesvinget 7,
3400 hillerød

Bud på 1. auktion kr. 1.550.000,00

Tirsdag den 17. marts 2020, kl. 9.00
ved Retten i Hillerød

Kontakt Trine Nylén for evt. fremvisning

Salgsopstillingen kan hentes her.

 
 

 

 

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.