Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Ansættelsesret


Få den bedste rådgivning om ansættelsesret, så du kan passe godt på din virksomhed og dine ansatte. Advodan Hillerød fungerer primært som rådgiver for virksomheder, men hjælper også ledere, funktionærer og andre ansatte i sager om ansættelsesret. Vi kan kontaktes på telefon 48 20 74 00 eller skriv en mail til hillerod@advodan.dk.

Ansættelsesret fra et virksomhedssynspunkt

Er en forsømmelse så væsentlig, at der kan ske bortvisning eller skal der tildeles en advarsel? Hvordan varsler man nedsat arbejdstid og ændret aflønning? Hvordan håndteres feriepenge og pensionsbidrag ved fratræden? Er der en overenskomst, som regulerer ansættelsesforholdet og der er sat særlige regler op for håndtering af afskedigelser? Der er mange spørgsmål og situationer, man skal have styr på fra et virksomhedssynspunkt. Vi kan hjælpe jer med enhver sag vedrørende ansættelsesret. 

Ansættelsesret fra et medarbejdersynspunktet

Er der det korrekte grundlag for en advarsel? Er bortvisningen korrekt? Er pensions- og feriepenge korrekt opgjort? Betales lønnen ikke til tiden? Hos os kan vi rådgive dig i mange problemstillinger, du har i dine ansættelsesforhold. Vi hjælper med, hvordan man forholder sig til uretmæssige forhold vedrørende din ansættelse.  

GØR SOM 12.710 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.710 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.