Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Dødsbo


Har du mistet en af dine nærmeste, vil der sikkert hurtigt melde sig en række spørgsmål: Hvad skal der ske med hus og ejendele? Hvad gør du, hvis banken lukker jeres fælles budgetkonto? Og hvad med de regninger, der stadig kommer?

Du kan selv gøre meget for at komme hurtigt og bedst muligt igennem de praktiske problemstillinger og undgå eventuelle stridigheder i familien.

I Team Dødsboer behandler vi alle former for dødsboer – alt fra boudlæg og privat skifte til bobestyrerbehandling.

Vi har selvfølgelig arvingerne i fokus og møder hver af dem med forståelse for den sorg og den ubehagelige situation, som de befinder sig i. vi gør altid vores yderste for at løse alle praktiske problemer i forbindelse med et dødsfald og hjælpe arvingerne bedst muligt videre.

Vi orienterer arvinger om alt under den løbende bobehandling, så alle ved, hvor boer er i processen under bobehandlingen. Hvis du har brug for vores hjælp, er du velkommen til at ring til os på telefon 48 20 74 00 eller skriv en mail til hillerod@advodan.dk.

GØR SOM 12.636 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.636 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.