Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Ejendomsadministration


Det er en stor opgave at administrere en ejendom, uanset om du har en udlejningsejendom, ejer et ejendomsselskab, er andelshaver eller bestyrelsesmedlem i en ejerforening.

I Team Ejendomsadministration administrerer vi alle typer ejendomme og tager hånd om økonomi, paragraffer og den daglige drift.

Vi udfører de daglige administrative og praktiske opgaver, som kræves for at have en ejendomsadministration. Vi kan tilbyde særlig fokus på budgettering, likviditetsstyring samt planlægning af drift og vedligeholdelse af ejendomme.

Team Ejendomsadministration bistår med al administration, kontakt me bestyrelse, myndigheder og kreditorer/panthavere og sikrer, at foreningen overholder forpligtelser og lovgivningen på området.

Henvendelser til ejendomsadministration:

Kontorets åbningstider: man-tors fra kl. 8-16 og fredag 8-15.

Har du spørgsmål omkring ejendomsadministration, så kontakt afdelingen på telefon 48 20 74 00 og tast 4 (telefontid man-tors kl. 10.00-14.00 og fredag kl. 10-13) eller på mail: administrationhillerod@advodan.dk

GØR SOM 12.708 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.708 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.