Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Boligforeninger

I en boligforening er det bestyrelsens primære opgave at lede foreningen og træffe beslutninger. Men ifølge vedtægterne er det ofte også bestyrelsen, der skal varetage både de administrative og praktiske opgaver på ejendommen, og det er tidskrævende.

ADVODANs ejendomsadministration tager ansvar for foreningens daglige drift, regnskab og budget og sikrer, at jeres forening overholder loven. Derudover klarer vi alt det formelle omkring foreningen, ligesom vi kan planlægge og lede generalforsamlinger.

Generalforsamlingen skal følge loven
Foreningens øverste myndighed er generalforsamlingen, hvor alle beslutninger vedrørende ejendommen og foreningens aktiviteter træffes. På mødet har foreningens medlemmer ret til at deltage, stille forslag og stemme.
Det er vigtigt, at generalforsamlingen følger lovens og vedtægternes krav. For eksempel skal indkaldelsen til generalforsamlingen altid ske med det varsel, der er fastsat i vedtægterne. Der er også formkrav til de bilag, der skal sendes ud sammen med indkaldelsen. Hvis generalforsamlingen ikke overholder kravene, risikerer I, at jeres beslutninger er ugyldige.  
Som ejendomsadministrator sikrer ADVODAN, at generalforsamlingen gennemføres korrekt, og at der træffes gyldige beslutninger i overensstemmelse med selskabets vedtægter. Vi står for indkaldelse, dagsorden og referat og er ofte mødeleder under generalforsamlingen. 

Hold styr på regnskaber og bogføring
I en boligforening er der mange terminer og frister at holde styr på. Samtidig kræver loven, at bogføringen af foreningens økonomi og fællesudgifter følger særlige regler. Vi hjæper jer med at sikre, at jeres boligforening overholder lovgivningen i forhold til regnskaber og bogføring.


Har I styr på den daglige drift?
Der er mange praktiske gøremål forbundet med at drive en boligforening. Med ADVODAN som ejendomsadministrator slipper I for at bekymre jer om den daglige drift. Vi opkræver blandt andet fællesudgifter og varetager kontakten til håndværkere og vicevært.
Hvis regninger ikke bliver betalt, sørger vi for at udsende rykkere. Vi orienterer bestyrelsen om restancer, og bliver det nødvendigt, videresender vi sager til inkasso.
Ved at samle ejendomsadministrationen hos ADVODAN kan I være sikre på, at foreningens daglige økonomi og drift hænger sammen.


Skyd genvej ved boligsalg
Skal en bolig i boligforeningen sælges, hjælper ADVODANs ejendomsadministration med økonomi og formaliteter omkring salget. Vi kender boligforeningens regnskaber og opstiller alle de tal og beregninger, som I skal bruge i salgsopstillingen.
Hos ADVODAN arbejder vi med mange boligforeninger, og vi kender prisniveauet i jeres lokalområde. Derfor kan vi hjælpe med at fastsætte den rigtige salgspris og rådgive omkring alle aspekter ved salget.
 
GØR SOM 12.692 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.692 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.