Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Ejendomshandel


ADVODAN Hillerøds advokater og sekretærer i Team Ejendomshandel har mange års erfaring med rådgivning og berigtigelse af ejendomshandler.

Vi bistår private og investorer med erhvervelse af alt fra andelsboliger og små ejerlejligheder til parcelhuse, landbrugsejendomme eller investerings- og udlejningsejendomme.

Hos os er køber i centrum. Vores sagsbehandling er først endelig, når adkomsten er tinglyst og refusionsopgørelsen afsluttet.

Har du fundet drømmeboligen eller din ønske-investering, så er ADVODAN Hillerød altid klar til at hjælpe dig med alt det praktiske.

Som klient hos os, sørger vi selvfølgelig for:
Gennemgang af alle handlens dokumenter fra A – Z.

  • Prisvurdering mv..
  • Udarbejdelse og tinglysning af skøde.
  • Tinglysning af sikkerhed til ejerforeninger.
  • Udarbejdelse af refusionsopgørelse.

Du læse mere om boligrådgivning her, sikker bolighandel samt boligkøb

Få en sikker ejendomshandel

Vores service udgør altid produktet ”helt sikker” i en bolighandel, jf. ovenstående link. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, og det er helt bevist, at du hos os får den ”store pakke”, når vi bistår i forbindelse med berigtigelsen af ejendomshandlen. 

Hvis du ønsker det, kan du købe et produkt hos os helt uden rådgivning. Vores sagsbehandlere sørger for tinglysningen – og ikke andet. Dette produkt er selvfølgelig billigere, og vi har således intet ansvar for at rådgive dig eller kontrollere købsaftalen med tilhørende dokumenter.

Såfremt du i forbindelse med handlen ønsker udarbejdelse af samejekontrakt og/eller testamente, sørger vi for at finde en pakkeløsning, der passer til dig.

Team Ejendomshandel rådgiver og hjælper naturligvis også med tinglysning af bodeling/skøde ved skilsmisse, dødsfald eller familieoverdragelse.

I forbindelse med køb på tvangsauktion, er vi også være behjælpelige. Kontakt os inden tvangsauktionen, så vi kan hjælpe dig med:

  • At møde på tvangsauktionen.
  • Rådgive i forbindelse med indeståelse overfor retten.
  • Betaling af restancer.
  • Indhentelse af samtykkeerklæringer.
  • Tinglysning af auktionsskøde m.v.

Vi sørger også for tinglysning af vedtægter, servitutter, byrder og lignende ved oprettelse af ejerforeninger eller opdeling af ejendomme.

Ring til os på telefon 48 20 74 00 eller skriv en mail til hillerod@advodan.dk, hvis vi skal hjælpe dig med din ejendomshandel.

GØR SOM 12.691 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.691 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.