Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Erhverv


Erhvervsrådgivning er en kerneydelse for ADVODAN Hillerød.

Vi er med til at udvikle vores erhvervsklienter gennem løbende sparring. Vi tænker kommerciel jura, og det vil sige, at vi sætter resultaterne før juristeriet. Vi er til for erhvervsklienterne og prøver at sætte os i erhvervsklienternes sted.

Sparring og udvikling er også hovedbestanddelene i vores bestyrelsesarbejde for erhvervsklienterne. Når vi er indtrådt i bestyrelsen, påtager vi os ansvaret for det gode bestyrelsesarbejde og den værdiskabende ledelse. Vi evner både at sikre de formelle rammer omkring bestyrelsesarbejdet, og vi tager også del i det kommercielle arbejde med strategi og opfølgning.

Vi rådgiver om bestyrelsesansvar og forsikringer, honorar til bestyrelsen og alle andre selskabsretlige forhold, ligesom vi sammen med selskabets revisor bistår i den økonomiske og strategiske rådgivning. Læs mere om bestyrelse her.

Vi bistår ved opretning af selskaber, fusion eller spaltning heraf, herunder rådgivning om de skattemæssige konsekvenser og udformer alle relevante selskabsretlige dokumenter samt registrerer disse. Læs mere om selskaber her.

Generationsskifte i virksomheden

Alle virksomheder skal generationsskiftes. Rigtig mange generationsskifter forløber ikke optimalt, fordi næste generation ikke involveres i tide. Et generationsskifte kræver planlægning. Det gælder, hvad enten køberen er et familiemedlem, en betroet medarbejder eller en hel tredje. Virksomheder skal løbende klargøres til salg, og der skal lægges en plan i tide for at sikre virksomhedens overlevelse. Med den rette planlægning minimeres skattebyrden ved ejerskifte.

Ejerne i virksomheder i Danmark bliver ældre og ældre. Man taler om ejerledede virksomheder med en ældrebyrde. Det er især i de små og mellemstore virksomheder, at ejeren ikke i tide får planlagt, hvad der skal ske, når den nuværende ejer og leder pensioneres. Ring gerne til os, hvis vi skal hjælpe med generationsskifte i jeres virksomhed. 

Kontakt os gerne

Som professionel erhvervsadvokat står vi til rådighed til at hjælpe med sparring, bestyrrelsesarbejde, generationsskifte eller noget helt fjerde. Ring til os på telefon 48 20 74 00 eller skriv en mail til hillerod@advodan.dk for en snak. 

GØR SOM 12.708 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.708 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.