Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Familiesager


Team Familiesager har fokus på de dagligdags problemstillinger, du måtte komme ud for.

Om det er indgåelse af ægteskab, skilsmisse, separation, bodeling,  eller opløsning af et samliv har Team Familiesager kyndige medarbejdere, der kan rådgive og vejlede dig.

Når I vælger at gå fra hinanden, skal du og din ægtefælle have mange løse ender til at mødes i fællesskab. Hvordan deler I jeres værdier og har du krav på ægtefællebidrag? Og ikke mindst: Hvad skal der ske med børnene fremover?

Vi tager os af alt det praktiske og hjælper jer godt videre.

Vi varetager jeres sager, ligegyldigt hvor den er startet eller er nået til. Vi hjælper under forhandling med den anden ægtefælle, ved bodelingen, herunder evt. skattemæssige forhold og i Statsforvaltningen samt i retten.

Læs mere om skilsmisse og separation eller ring til os på telefon 48 20 74 00 for en snak om din familiesag.  

GØR SOM 12.692 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.692 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.