Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Inkasso


Vores inkassoarbejde tager udgangspunkt i at arbejde sammen med vores klienter. Vores klienter får ingen regning, hvis ikke vi opnår hel eller delvis betaling fra debitor. Vi er meget tæt på vores klienter, og vi har samme interesse – vi skal have debitorerne til at betale det de skylder.

Vi sætter service højt i vores inkassoafdeling, og vi er til for vores klienter. Samtidig er vi i stand til at håndtere enhver retssagsbehandling, som måtte udspringe fra vores inkassoafdeling.

Vi kan indgå individuelle aftaler med vores klienter om, hvordan omkostningerne afholdes. For vores gode klienter kan vi tilbyde et produkt om ”No cure, No Pay”. I det tilfælde er det alene skyldneren, der betaler sagens omkostninger.

ADVODAN Hillerød er et fullservice advokatkontor, hvor vi naturligvis er i stand til at håndtere enhver retssagsbehandling, som måtte udspringe fra vores inkassoafdeling.

Ved inkassosagen sørger vi bl.a. for:

  • At overholde tidsfrister.
  • Lave kredittjek på skyldner.
  • Fremsende skylderklæring.
  • Udarbejdelse af afdragsordning.
  • Debitorstyring – vi har det store overblik.

Ring gerne til os for at få uddybet ovennævnte og lad os hjælpe dig godt videre.

Læs mere om inkasso her.

GØR SOM 12.692 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.692 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.