Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Konfliktmægling

Konfliktmægling bliver også kaldt mediation.

 

Konfliktmægling er en konfliktløsningsmetode, hvor parterne gennem struktureret samtale med hinanden og med konfliktmægler søger at finde frem til hensigtsmæssige og mindelige løsninger for alle parter.

Konfliktmægler er upartisk og har tavshedspligt og arbejder for, at parterne kan nå frem til de bedste løsninger. Som advokatmægler har jeg et professionelle juridiske overblik med mig, hvilket kan være en fordel, når der er tale om konflikter og tvister med et vist juridisk indhold.

Der kan være tale om både komplekse problemstillinger og enkeltstående spørgsmål. Mange typer uoverensstemmelse i civile sager for eksempel økonomiske tvister, hegnsspørgsmål, mangelsager, afskedigelsessager og konflikter i familieforhold og arvesager kan på denne måde søges løst.

Målet er en god og hurtig løsning for begge/alle parter

Da mæglingssprocessen er fortrolig og bygger på parternes frivillige deltagelse og engagement, er der etableret et godt klima for forhandling og udveksling af ideer til mulige løsninger.

Parter, der er enige om at ønske en hurtig og effektiv løsning af en uoverensstemmelse, og som gerne vil have indflydelse på resultatet, kan anvende konfliktmægling.

Konfliktmægling tilbydes også i retten, når en retssag er startet, så hedder det retsmægling.

GØR SOM 12.710 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.710 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.