Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Konkursboer


Hos Team Konkursboer har vi stor erfaring igennem mere end 30 år med behandling af konkursboer samt rekonstruktioner. Vi bistår endvidere klienter i forbindelse med omstødelsessager. I teamet bistår vi også panthavere, herunder virksomhedspanthavere og har indgående indsigt i disses rettigheder i forbindelse med konkurser og rekonstruktioner.

Vi har haft et stort antal vellykkede virksomhedsoverdragelser i forbindelse med konkursbehandling, hvilket er kommet kreditorer, herunder banker, til gode, idet disses tab som følge heraf ofte reduceres væsentligt eller endog helt.

Da vi gennem vores partnere har stor erfaring inden for erhvervsret og bestyrelsesarbejde, kan vi hurtigt identificere problemstillinger og ikke mindst muligheder for at opnå det for kreditorerne bedst muligt resultat.

Læs mere om konkursboer.

GØR SOM 12.710 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.710 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.