Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Persondata


ADVODAN Hillerød P/S rådgiver om persondataforordningen og de nye skærpelser på området.

Der er et væsentligt forhøjet bødeniveau, som medfører, at ingen virksomhed bør drives uden at have taget aktiv stilling til, hvordan persondataretten influerer på virksomheden. Er der de nødvendige procedurer og manualer og IT-systemer?

ADVODAN Hillerød P/S kan hjælpe med at udfærdige manualer, aftaler og kan rådgive om, hvordan en virksomhed indretter sig forsvareligt i forhold til reglerne i persondataforordningen.

ADVODAN Hillerød P/S er i et netværk, hvor der er flere konsulenter, som kan være med til at bistå virksomheden. Dette kan være nødvendigt fordi, de nye regler der nødvendiggører ændringer i virksomhedens IT-system, og hvordan virksomheden behandler, gemmer og sletter persondata.

Du kan læse mere om dette her.

GØR SOM 12.710 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.710 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.