Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Realkredit Inkasso


ADVODAN Hillerøds realkreditinkasso afdeling varetager inkasso proceduren på pantebreve, såvel realkreditpantebreve som andre pantesikrede fordringer, hvor ydelsen ikke er betalt rettidigt.

Teamet har mange års erfaring fra den første rykkerskrivelse til tvangsauktionen er gennemført. Vi varetager panthavernes interesser og har en fast procedure fra første rykkerskrivelse til fogedrekvisition, auktionsbegæring og gennemførelse af tvangsauktionen.  

I en årrække har vi serviceret finansielle virksomheder og private pantebrevskreditorer. Vores advokater har årelang erfaring og er respekterede undervisere i emnet.

GØR SOM 12.710 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.710 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.