Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

SKAT


ADVODAN Hillerød rådgiver om skatteretlige spørgsmål.

Vi fører en lang række skattesager for både private og erhverv fra Skatteankenævnet over Landsskatteretten til domstolene.

Vi sikrer, at der søges om omkostningsgodtgørelse hos SKAT efter de herom gældende regler.

Vi deltager i skatterådgivningen med virksomhedens revisor.

Vores advokater har bred undervisningserfaring i person- og selskabsret samt skatteret, både hvor kurset alene vedrører forskellige skatteretlige emner, og hvor SKAT er en naturlig del af en disposition, hvad enten den er foretaget i privatlivet eller er led i en erhvervsmæssig eller selskabsretlig disposition.

Læs mere om privat skat her og erhverv her. Hvis du ønsker vores hjælp, kan vi tage en indledende snak. Ring til os på telefon 48 20 74 00 eller skriv en mail til hillerod@advodan.dk.

GØR SOM 12.710 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.710 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.