Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Hillerød
Ring 48 20 74 00

Carlsbergvej 32,
3400 Hillerød
Tlf: 48 20 74 00
hillerod@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Hillerød

Testamenter


Går livet godt, tænker du sikkert ikke over, hvad der skal ske med dine værdier, når du dør. Der er dog mange spørgsmål at tage stilling til, hvis du vil stille din familie bedst muligt, når du er borte.

Når familier rammes af dødsfald, ender det alt for ofte i konflikter, fordi den, de har mistet, ikke har forberedt sig på, hvad der skal ske med arven. Har du ikke oprettet et testamente, der specificerer, hvordan din arv skal fordeles, vil arven blive fordelt efter arvelovens regler. Fordelingen afhænger af den afdødes familieforhold. Ved oprettelse af testamente eliminerer du muligheden for uenighed og sikrer, at dine ønsker bliver respekteret.

Vi afholder mange kurser netop i ”Arv og testamente” og rådgiver i betydeligt omfang i dette område af juraen.

Ægtepagter og testamenter

Vi rådgiver dig bl.a. om, hvorvidt din ægtefælle arver dig automatisk eller hvad der sker, hvis I ikke er gift. Vi hjælper dig også med rådgivning, såfremt du skulle stå alene med dine børn.  Vi bistår dig også gerne med et overblik over, hvad der sker med forsikringer og pensioner ved dødsfald.

Team Testamenter har dine ønsker i fokus, når der skal udarbejdes testamente. Der ydes grundig rådgivning og vejledning, således at du kan være sikker på, at dine ønsker, når du er borte, vil blive respekteret og være lovmæssigt korrekte.

Team Testamenter udfærdiger ligeledes ægtepagter, således at ønsker om særeje kan opfyldes på bedst mulig måde. Der finde mange former for særeje, som skal vurderes individuelt.

Ofte kombineres en ægtepagt med et testamente, idet dette giver mulighed for at fordele arven anderledes end ved arvelovens almindelige regler.

Kontakt os 

Tag kontakt til os, således at vi i fællesskab kan drøfte dine ønsker og behov. Læs mere om testamenter og arv eller ring til os på telefon 48 20 74 00 for at få mere at vide.

GØR SOM 12.692 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.692 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.