Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk København
Ring 70 30 10 06

Havnegade 39,
1058 København K
Tlf: 70 30 10 06
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk København

Advodan Holbæk København

Havnegade 39,
1058 København K
Tlf: 70 30 10 06
SEND OS EN E-MAIL

Kundeoplysninger

Menu

Ydelser hos ADVODAN i Holbæk København


ADVODAN i København - er en topmoderne og effektiv advokatvirksomhed med specialer indenfor de fleste juridiske områder og med hovedvægt på erhvervslivets forhold. ADVODAN Holbæk København er blandt hovedstadens største advokatkontorer. Vi rådgiver både virksomheder og private i hele hovedstadsområdet. Vi har et særdeles godt lokal- og regionskendskab, som vi tænker ind i at give dig den optimale juridiske rådgivning. 

Vi er i dag 12 advokater, som sætter kvalitet og hurtighed i højsædet. Vi sikrer dig og/eller din virksomhed den optimale juridiske ekspertise på alle områder.

Vores advokater i København kan hjælpe dig med kompetent juridisk rådgivning både i hovedstadsområdet og i alle større byer. Vores advokater på advokatkontoret i København dækker også bl.a. Valby, Amager og Dragør. 

Hos vores advokater på kontoret i København tager vores rådgivning afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets udfordringer eller boligprisernes udvikling. Vores lokalkendskab er en styrke, når vi skal rådgive dig eller din virksomhed.

Større byer som vores advokater i ADVODAN Holbæk København typisk også dækker: 

  • Dragør
  • Valby
  • Amager

Du kan læse mere om udvalgte arbejdsområder nedenfor. 

GØR SOM 12.692 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.692 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.