Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
post4300@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

ERHVERV


ADVODAN Holbæk hjælper med at skabe et overblik over de juridiske problemer du står i, i forbindelse med din virksomhed. Vi giver dig professionel rådgivning taget din situation i betragtning og hjælper dig hele vejen igennem din sag.

Hos ADVODAN Holbæk hjælper vi dig med at skabe et overblik over de juridiske problemstillinger du skulle stå i i forbindelse med din virksomhed. Vi giver dig en professionel rådgivning ud fra de udfordringer din virksomhed sidder med og vi tager altid højde for dine forretningsmæssige mål. Vi giver dig praktiske løsninger, som kan bruges med det samme, så du kan komme videre med at lede din virksomhed.

Vores erhvervsadvokater arbejder i teams, der er specialister inden for hvert deres område. Vi rådgiver virksomheder inden for alle juridiske problemstillinger, og vi fungerer som sparringspartner for direktøren, bestyrelsen og fagcheferne.

 Kunde- og leverandørsamarbejde

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.