Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
post4300@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Om os


ADVODAN Holbæk/København er en moderne og professionel advokatvirksomhed, som yder specialiseret rådgivning til både erhvervsdrivende og private.

Vores kompetente medarbejdere sikrer dig altid juridisk rådgivning af den højeste kvalitet. Vi lægger vægt på tilgængelighed, personlig kontakt, grundighed og effektivitet under hele rådgivningsforløbet.

Hos ADVODAN Holbæk/København bliver du mødt i øjenhøjde - og med vores brede, faglige ekspertise bestræber vi os på altid at kunne finde den optimale løsning for vores kunder. Vi ønsker at formidle juraen på en letforståelig måde og med fokus på praktiske løsninger som virker!

Vores advokater og sagsbehandlere er specialiserede inden for alle væsentlige erhvervs- og privatretlige fagområder, og du er derfor altid sikret kompetent og kvalitetssikret rådgivning.

Gl Ringstedvej

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.