Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
post4300@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Historie


ADVODAN Holbæk/København kan spore sine rødder helt tilbage til 1905, hvor sagfører Chr. Christiansen åbnede sin advokatvirksomhed i Nygade 5 i Holbæk. 

I løbet af dede mere end 100 år , hvor ADVODAN Holbæk/København eksisteret, er virksomheden vokset fra at være en lille enkeltmandsadvokatpraksis til at være en stor advokatvirksomhed med mere end 40 medarbejdere. Vi er nu blandt de allerstørste advokatkontorer på Sjælland uden for København med kunder i hele Danmark.

Vi blev en del af ADVODAN A/S i 1994, og i foråret 2018 flyttede vi til vores seneste domicil, Gl. Ringstedvej 61 i Holbæk.

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.