Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
holbaek@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Historie


AVODAN Holbæk/København kan spore sine rødder helt tilbage til 1905, hvor sagfører Chr. Christiansen åbnede sin advokatvirksomhed i Nygade 5 i Holbæk. I årenes løb har advokatvirksomheden haft flere adresser i Holbæk, bl.a. Jernbaneplads, Ahlgade, Havnepladsen, Kanalstræde - og nu Gl Ringstedvej.

I 1975 blev Palle Andersen ansat som stud.jur. i virksomheden, og blot 5 år senere indtrådte han i partnerkredsen, hvor han var at finde indtil udgangen af 2016.

Virksomheden blev en del af ADVODAN-kæden i 1994, og i foråret 2009 flyttede ADVODAN Holbæk/København op på 1. salen på Kanalstræde 10 ved Holbæk Havn.

I sommeren 2018 blev lokalerne for små på Kanalstræde og virksomheden flyttede til vores nuværende adresse Gl Ringstedvej 61 i Holbæk.

I løbet af det århundrede, hvor vi har været at finde i Holbæk, er virksomheden vokset fra at være en lille enkeltmandsadvokatpraksis til at være en stor advokatvirksomhed med næsten 40 medarbejdere. Vi er nu blandt de allerstørste advokatkontorer på Sjælland uden for København.

GØR SOM 12.707 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.707 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.