Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
post4300@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Job


Faglighed og menneskelige kvaliteter og kompetencer er helt afgørende for virksomhedens succes. Vi går derfor langt for sikre, at vores medarbejdere trives i et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle. På vores kontor er omgangstonen uhøjtidelig og rummelig. 

Uopfordrede ansøgninger
Vi har p.t. ingen ledige stillinger, men vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra kvalificerede kandidater. Uopfordrede ansøgninger kan sendes til: holbaek@advodan.dk.

Vi ansætter kandidater i følgende jobkategorier:

  • Advokater
  • Advokatfuldmægtige
  • Advokatsekretærer
  • Ejendomsadministratorer
  • Receptionister/administrative medarbejdere
  • Stud.jur.


ADVODAN Holbæk/Københavns persondatapolitik for rekuttering
I forbindelse med at du sender en jobansøgning Advodan Holbæk/København er det vigtigt at gøre dig bekendt med ADVODANS politik for behandling af dine personoplysninger. Dette gælder uanset, om du søger uopfordret eller på baggrund af et stillingsopslag. Læs vores persondatapoltik for rekruttering HER.

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.