Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
post4300@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

PRIVAT


Gennem livet vil du stå i flere situationer, hvor juridisk rådgivning er en nødvendighed. Hos ADVODAN Holbæk lægger vi stor vægt på, at du får en nærværende og personlig rådgivning hos en af vores dygtige advokater.

Næsten alle mennesker vil på et eller andet tidspunkt komme i berøring af jura i privatlivet - og så er det vigtigt at kende en dygtig advokat. Det er f.eks. gældende, hvis du kommer til skade, hvis du skal uddele arv, hvis du har brug for en dygtig forsvarsadvokat, hvis du skal købe bolig osv.

Hos ADVODAN Holbæk har vi mange års erfaring inden for jura i privatlivet og garanterer at du får en fortrolig og personlig rådgivning. Vi ved, at jura i privatlivet kan involvere mange stærke følelser, og vi vil derfor altid gå efter den løsning der passer dig bedst.

 Ægteskab og papirløse par

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.