Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan København RING 70 30 10 06

se kort

Kundeoplysninger

Advodan København RING 70 30 10 06

Kundeoplysninger

ADVODAN København - din lokale advokat

Har du brug for en dygtig advokat i København? Så lad vores advokater i Hovedstaden hjælpe dig.

Vores advokater i ADVODAN København sidder altid klar ved telefonen til at hjælpe dig med skræddersyet juridisk rådgivning. Vi tager altid en løsningsorienteret tilgang under hensyntagen til de juridiske fakta, økonomiske forhold og menneskelige konsekvenser i hver sag.  

Vores  advokater og advokatfuldmægtige kan også trække på hele ADVODAN’s landsdækkende netværk af advokatkontorer og specialiserede advokater indenfor ethvert retsområde. Det er med til at sikre kvaliteten i vores rådgivning samt lokalkendskab og hastighed i sagsbehandlingen. Vi sætter en ære i at være blandt Danmarks bedste advokatfirmaer.

Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

Vores advokater i København dækker hele hovedstadsområdet, og kan yde både juridisk erhvervs- og privatrådgivining i særklasse. ADVODAN er blandt de største advokatfirmaer i Danmark. Find din advokat i København her på siden og læs mere om de enkelte advokater. Kontakt ADVODAN i dag og få en uforpligtende samtale og juridisk vurdering af din sag eller problemstilling.

Gratis e-bøger

Hent inspiration og få gode råd om jura i ADVODANs forskellige e-bøger til både virksomheder og private.

Ny guide til selvstændige: Sådan ansætter du din første medarbejder

Har du overvejet at ansætte din første medarbejder, men droppede det igen, fordi det var for uoverskueligt? Nu er der hjælp at hente i en ny e-bog.

Læs videre

Persondata: Ny vejledning om hvilke virksomheder, der skal have en DPO

EU’s ekspertgruppe – også kaldet Artikel 29-gruppen – kom lige før jul med sine første vejledninger om den kommende persondataforordning. Vejledningen om udpegning af databeskyttelsesrådgivere er særligt interessant, da den også er relevant for en række private virksomheder.

Læs videre

Ny lov: Kapitalejerlån nu lovlige i danske selskaber

Indtil nu har det været ulovligt for danske virksomheder i selskabsform at låne penge til sine kapitalejere og ledelse m.v. Det har bl.a. betydet ringere konkurrencevilkår i forhold til virksomheder i resten af EU. Det laver ny lov nu om på. Få overblik over, hvad den nye lov betyder for både selskab og ejer.

Læs videre

38 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 11.249 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 11.249 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.

* Din tilmelding afgives til ADVODAN A/S
– CVR nr.: 2979 5185