Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Lyngby
Ring 45 88 05 55

Toftebæksvej 2,
2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45 88 05 55
lyngby@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Lyngby

Erhvervsadvokat

Advodan Lyngbys erhvervsadvokater vejleder dig om de dele af selskabsloven og ansættelsesret, der har betydning for din virksomhed.

FÅ RÅDGIVNING OM DIN VIRKSOMHED med en erhvervsadvokat

Her kan du få hjælp til at starte, købe eller sælge en virksomhed, udarbejde kontrakter eller leje lokaler.

Erfaren erhvervsadvokat i Lyngby

Hos Advodan Lyngby har vi stor erfaring med at rådgive og hjælpe virksomheder. Vi rådgiver og vejleder løbende små og mellemstore virksomheder i langsigtede og strategisk juridiske løsninger. Derudover har vi som erhvervsadvokat stor erfaring med praktisk og konkret problemløsning, når du som erhvervsdrivende står med juridiske problematikker.

Som erhvervsdrivende støder man på mange retslige forhold, der har en stor betydning i forbindelse med drift og stiftelse af en virksomhed. Derfor er det en værdifuld løsning at anskaffe sig en dygtig og erfaren erhvervsadvokat. En erhvervsadvokat kan rådgive og hjælpe dig i de mange retslige forhold, som du støder på. Hos Advodan Lyngby er vi specialiserede i erhvervs- og selskabsret, især virksomhedsoverdragelser og ansættelsesforhold.

Kontakt os for juridisk rådgivning

Et godt råd koster ikke altid noget. Derfor kan du helt uforpligtende kontakte os for en kort samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi rådgiver ikke kun i, hvad du beder om, men også i, hvad du kan have brug for som erhvervsdrivende. Hvis du ønsker en erhvervsadvokat som sparringspartner til din virksomhed, kan vi kontaktes på tlf. 45 88 05 55 eller på e-mail lyngby@advodan.dk.

GØR SOM 12.687 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.687 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.