Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Ejendomsadministration

Hos ADVODAN Lolland-Falster beskæftiger vi os med ejendomsadministration af alle typer ejendomme og vi er klar til at rådgive ejerforeninger, udlejningsejendomme, andelsboligforeninger og ejendomsselskaber.

En ejendomsinvestering skal være en god og langsigtet forretning for dig. Det kan være en stor opgave at håndtere ejendomsadministrationen, da det kræver løbende opfølgning og udvidet kendskab til den pågældende ejendom. Vi leverer personlig og høj service til vores klienter, deres samarbejdspartnere og lejere.

 ADVODAN Lolland-Falster rådgiver bl.a.om økonomien, lovgivningen samt den daglige drift af ejendommen. Vi er behjælpelig med rådgivning om optimering af drift af ejendommen samt juridisk vejledning til f.eks. inkassosager, boligretssager eller andre juridiske problemstillinger i forbindelse med ejendomsadministration.

Ipad Og Haender

Derudover kan vi hjælpe med bl.a.

  • Opkrævning af fællesudgifter og andre betalinger fra lejerne
  • Udarbejdelse af kontrakt med nye beboelseslejer
  • Udsendelse af påkrav og opsigelser
  • Administration af afdragsordninger af skyldig leje
  • Ophævelse af erhvervslejemål ved manglende betaling
  • Overlevering af restancer til inkasso
  • Beregning og opkrævning af lovbestemte stigninger
  • Behandling af vand- og varmeregnskaber

ADVODAN Lolland-Falster hjælper dig med de administrative og økonomiske opgaver. Derudover sikrer vi, at alle lovkrav bliver overholdt over for beboerne og over for de offentlige myndigheder, så du kan bruge tiden på at drive din virksomhed.

 

Jeg vil gerne ringes op
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.