Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Generationsskifte

Hos ADVODAN Lolland-Falster hjælper vi dig med give din virksomhed fornuftigt videre til generationen efter dig, således at du kommer godt derfra og næste generation kommer godt i gang.

Et generationsskifte er, når dit kapitalselskab bliver overdraget til den næste generation i din familie eller til en medarbejder.

Moede

Det er vigtigt at man tager stilling til hvem der skal overtage, hvornår og hvordan det skal overtages. Der er flere  alternative finansieringsmuligheder i selskabsloven, så sørg for at få god rådgivning i processen..

Når der skal foretages et generationsskifte, er der ligeledes en skatteretlig dimension, der skal overvejes grundigt. Hertil gælder nogle successionsregler, hvorefter det i visse tilfælde er muligt at overdrage virksomheden til næste generation uden beskatning.

Hvis du derimod foretager et mere gennemtænkt generationsskifte og ved at gøre brug af de gældende successionsregler, kan du i princippet afhænde aktierne til næste generation eller en medarbejder uden selv at betale én krone i skat på helt lovlig vis.

Der findes flere forskellige modeller, som man bør overveje i forbindelse med at man foretager et generationsskifte i praksis. Hver model passer til forskellige situationer. Hos ADVODAN Lolland-Falster har vi overblikket og hjælper vi dig med at finde den model, der passer bedst til din virksomhed og situation, således at du får et glidende generationsskifte.

Der er flere faktorer du skal tage hensyn til, når du skal gennemføre et generationsskifte – og det er her, det er godt at have en advokat ved hånden, der kan hjælpe med de juridiske og økonomiske faktorer undervejs.

 

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.