Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Selskabsret

Skal du starte en ny virksomhed ? ADVODAN Lolland-Falster hjælper med etablering af virksomhed, selskabskonstruktioner og kan rådgive dig, så du tager de rigtige beslutninger fra starten af.

ADVODAN Lolland-Falster rådgiver dig gennem hele din virksomheds udvikling. Vores advokater vil rådgive dig, så du nemt kan få overskud til at koncentrere dig om at drive din virksomhed og skabe et overblik over dit selskabs situation og muligheder. Du vil hurtigt få svar på dine spørgsmål eller hjælp til dine problemstillinger.

Hvilken virksomhedsform vil du stifte? 

  • Aktieselskab
  • Anpartsselskab
  • Enkeltmandsvirksomhed
  • Personligt ejer virksomhed
  • Intessentselskab

Det er afgørende, at du vælger den rigtige løsning fra starten af, da det er det første succeskriterie for din virksomhed, så sørg for god rådgivning fra start, så du sikrer, at du har taget højde for alle forhold.

Mødebord

 

 

Du skal tage stilling til meget undervejs, bl.a.stifte et holdingselskab, have en professionel bestyrelse eller om skal du have en ny medejer. På et senere tidspunkt overvejer du måske generationsskifte, at sælge din virksomhed eller at opkøbe en ny virksomhed. Overvejelserne er mange.

Vores dygtige erhvervsadvokater giver dig professionel rådgivning gennem hele din virksomheds livscyklus. Vi hjælper dig i krisetider og tager hul på problemstillingerne nu og her, så de ikke hober sig op og får store konsekvenser for din virksomhed.

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.