Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Køb af andelsbolig

Køb af andelsbolig handler ikke kun om at finde den rigtige bolig - men også at sikre sig at andelsboligforeningen er velfungerende og har en sund økonomi.

Fællesskabet i en andelsboligforening er langt mere forpligtende end andre boligformer. Det er derfor vigtigt bl.a. at forholde sig til:

  • Hvad betyder det for mig, såfremt vurderingen for foreningens ejendom falder ?
  • Hvordan påvirker det boligafgiften og andelskronen, hvis der er vedtaget udgiftskrævende istandsættelser indenfor det næste år ?
  • Har andelsboligforeningen optaget lån med variabel rente, der pludselig kan medføre stigning i din boligafgift ?
  • Er der indgået swap-aftaler på nogen af foreningens lån ?
  • Er der servitutter eller andre byrdefulde forhold på hovedejendommen ?
  • Hvordan hæfter du, hvis andelsboligforeningen kommer i økonomiske vanskeligheder ?

Det kan være svært at gennemskue andelsboligforeningens sundhedstilstand og eventuelle udfordringer, som andelsboligforeningens bestyrelse arbejder med.

Vi gennemgår købsaftale og handelens bilag, og forhandler supplerende vilkår med sælger/mægler.
Endvidere en grundig gennemgang af vedtægter, referater og regnskaber for andelsboligforeningen og eventuelt vedligeholdelsesplan for at kunne rådgive dig om andelsboligforeningen fremstår som sund og veldreven.

Pris kr. 6.000 inkl. moms

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.