Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Køb på tvangsauktion

Du kan nogle gange gøre en god handel ved at købe en ejendom på tvangsauktion. Køb på tvangsauktion er omfattet af andre regler end handler på det øvrige ejendomsmarked - og indebærer flere risici.

Ved køb på tvangsauktion er der f.eks. ingen fortrydelsesret eller advokatforbehold. Du får ingen tilstands- eller elrapport, og du kan ikke tegne ejerskifteforsikring. Det betyder, at du selv har  risikoen for fejl og mangler ved ejendommen.

Du skal også være opmærksom på, at det bud, du afgiver på auktion, ikke dækker det beløb, du faktisk ender med at skulle betale. Du kan bl.a. få ekstra udgifter ved restancer på ejendomsskatter, afgifter og salærer, og du kan risikere at være nødt til at indfri nogle lån til overkurs.

Hos ADVODAN Lolland-Falster har vi stor erfaring med tvangsauktion bl.a. fordi vi løbende på vegne af kreditforeninger og andre panthavere begærer og gennemfører tvangsauktioner.

Vi rådgiver mange private auktionskøbere om gældende regler¨.

Kontakt os for at få en pris, der bl.a. afhænger af om du ønsker, at vi deltager ved auktionen.

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.