Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Privat salg

Har du selv fundet en køber til din ejendom, kan vi bistå dig i salget, herunder med udarbejdelse af købsaftale på betryggende vilkår og sørge for, at overdragelsen fra start til slut bliver behandlet professionelt.

Som sælger er det væsentligt at få fremlagt alle sædvanlige og relevante oplysninger om ejendommen, så der ikke efterfølgende opstår tvister, ligesom det sædvanligvis er i begge parters interesse, at der bliver udarbejdet tilstands- og elrapport og indhentet tilbud på en ejerskifteforsikring.

Med tilstands- og elrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring, er sælger som udgangspunkt fritaget for sit ansvar for eventuelle skjulte fejl og mangler ved bygningen m.m., og køber har omvendt mulighed for at minimere sin risiko for dyre overraskelser ved at tegne en ejerskifteforsikring.

Vi udarbejder købsaftale og medvirker til, at relevante bilag/oplysninger om ejendommen indgår som bilag til købsaftalen, så der er rene linjer mellem parterne.

Når købsaftalen er underskrevet af begge parter, kan vi sørge for tinglysning af skødet, håndtering af købesummen og tage dialogen med de involverede pengeinstitutter samt udarbejde en afsluttende refusionsopgørelse.

Køber skal være repræsenteret af egen rådgiver i handelen.

Kontakt os for at få en pris.

Anette Clausen
Anette Clausen
Ejendomsmægler
46 14 59 24
ancl@advodan.dk
Lars Stuckert
Lars Stuckert
Advokat
46 14 59 13
30 78 87 44
lstu@advodan.dk
GØR SOM 12.558 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.558 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.

* Din tilmelding afgives til ADVODAN A/S
– CVR nr.: 2979 5185