Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Projektkøb

Når du køber en bolig på projektstadiet, er det vigtigt at gennemgå projekt- og udbudsmaterialet meget grundigt for at sikre, at den færdigopførte bolig kommer til at svare til dine forventninger, og at aftalevilkårene i øvrigt er betryggende - ikke mindst hvis der undervejs i byggeprocessen opstår problemer.

Relevante spørgsmål og overvejelser for en projektkøber:

  • Er materialebeskrivelserne præcise nok ?
  • Hvilke muligheder har bygherre/sælger for ensidigt at udskyde afleveringstidspunktet ?
  • Bliver du som køber kompenseret godt nok i form af dagbod, hvis byggeriet forsinkes ?
  • Er der mulighed for tilbagehold af købesum, hvis boligen afleveres med mangler ?
  • Hvordan er du stillet, hvis bygherren går konkurs evt. efter aflevering af boligen,men inden alle fællesarealer er på plads ?
  • Er budgettet for den kommende ejerlejligheds-/grundejerforening realistisk.


Vi gennemgår købsaftale og  projektmaterialet grundigt, og indhenter eventuelle manglende oplysninger fra sælger/bygherre, indtil aftalen kan godkendes.

Pris kr. 10.000 inkl. moms

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.