Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

ADVODAN Lolland-Falster rådgiver om kontrakter med Storstroems Bridge Joint Venture I/S (SBJV)

Hos ADVODAN Lolland-Falster har vi for en lokal entreprenør gennemgået og rådgivet om en ”Service Provider Contract” som denne ville indgå med Storstroem Bridge Joint Venture I/S (SBJV). Det joint venture der står bag opførelsen af den nye Storstrømsbro.

Service Provider Contracten vedrørte her SBJV´s køb af timer (bemanding) til udførelse af opgaver indenfor et defineret fagområde og til udførelse af ydelser/opgaver der er nærmere beskrevet/anvist af SBJV.  SBJV har således her konkret instruksforpligtelsen, men entreprenøren har fortsat risikoen for korrekt og forskriftsmæssig levering. Vær opmærksom på, at dette beror på den konkrete aftale.

Ved indgåelse af kontrakten skal du være opmærksom på følgende

-          Accept af et etisk kodeks om at overholde regler for arbejdstid og løn efter dansk ret/dansk overenskomst.

-          Accept af, at SBJV registrerer personoplysninger

-          Accept af SBJV´s standardbetingelser.

I standardbetingelserne skal du være opmærksom på flere punkter. Særligt kan fremhæves:

-          SBJV har ret til frit at ændre i forhold til den indgåede aftale. Dette indebærer, at SBJV kan ændre bestilt mængde, kvalitet mv. Entreprenøren forpligter sig til straks at gøre sig ”konform” (opfylde) efter disse ændringer. For entreprenøren gælder ikke samme adgang til at kræve ændringer, og det kan kun ske med udtrykkelig accept fra SBJV.

-          Entreprenørens ansvar kan ikke begrænses og gælder således også for indirekte tab.

-          Overdragelse af rettigheder, herunder retten til betaling for leverede ydelser kan kun ske efter forudgående aftale med SBJV. Benytter du dig af fakturabelåning er det kun muligt hvis SBJV accepteret dette.

Mød os i morgen på Partnerforum 2019 – stand 22, for en uforpligtende drøfte, også om Storstroem Bridge Joint Venture I/S (SBJV)´ Service Provider Contract.

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.