Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Covid-19: ADVODAN Lolland-Falster varetager fortsat din sag.

ADVODAN Lolland-Falster følger Regeringens anbefalinger, men sikrer samtidigt at din sag behandles.

Statsminister Mette Frederiksen redegjorde på pressemøde den 11. marts 2020 om en række vidtgående initiativer, der har til formål at stoppe spredningen af Coronavirus (Covid-19). 

Initiativerne omfatter nedlukning af store dele af den offentlige sektor. Dette omfatter bl.a. retterne. Vores lokale domstol (Retten i Nykøbing Falster) har meddelt, at kun ”prioriterede sager” vil blive behandlet. Prioriterede sager er bl.a. fremstilling af anholdte i grundlovsvagt. Alle øvrige sager vil i de næste 2 uger være aflyst. Vi følger udviklingen og vil løbende informere. 

Vi har i det daglige en bred kontaktflade. Som led i Regeringens anbefalinger har vi valgt at ændre fysiske møder til tlf. eller videomøder, eksempelvis via Skype eller FaceTime. Dette vil være gældende for den kommende periode. Alle aftalte møder fastholdes således, men mødeformen ændres. Vi orienterer ligeledes  i de sager, hvor hovedforhandlinger og møder, med bl.a. offentlige institutioner og andre bliver aflyst eller ændres. 

I relation til vores medarbejdere har vi muliggjort at flest mulige kan arbejde fra eget hjem.

ADVODAN Lolland-Falster bibeholder fuldt aktivitetsniveau, dvs. såvel advokater som medarbejdere er tilgængelige. Du kan kontakte vore advokater enten via deres direkte nr., eller deres mobil nr. Øvrige medarbejdere kan du kontakte via telefon 46 14 59 00. 

ADVODAN Lolland-Falster tilstræber, at alle medarbejdere overholder myndighedernes anbefaling, og som følge heraf handler ansvarligt, herunder ved at undlade at deltage i større forsamlinger, fysiske møder, tager på ferie i udsatte områder eller på anden måde medvirke til at øge risikoen for smittespredning.

Har du spørgsmål til ovennævnte så kontakt os som du plejer, eller ring til Lars Stuckert på tlf. 30 78 87 44 eller lstu@advodan.dk.

Lars Stuckert
VIL DU VIDE MERE?

Lars Stuckert

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.