Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Det skal du overveje når du indgår strategisk samarbejde med andre virksomheder

Hvis du vil indgå i et strategisk samarbejde med andre virksomheder, er der flere veje at gå og nogle grundlæggende overvejelser, du bør gøre dig, inden du og din samarbejdspartner møder markedet. Her får du et overblik over, hvordan du kommer i gang.

Hvis du sidder i en mindre virksomhed og ønsker at byde ind på store udbud, er samarbejde med andre virksomheder en mulighed, som flere og flere vælger.  Det skyldes, at der er mange store anlægsopgaver i Danmark lige nu, men det skyldes også den stigende fokus på eksportmuligheder. Vil man som dansk virksomhed være med i forhold til de helt store opgaver i udlandet, er samarbejde en nødvendighed.

"Det er vigtigt på forhånd at få lavet en ordentlig aftale, som dækker alle relevante områder, men det er især vigtigt at få økonomien på plads, fordi du derved bedst sikrer dig mod tab. Lav derfor en aftale om, hvordan og i hvilket omgang I hæfter for hinanden, hvordan arbejdet skal finansieres og gennemgå hvilke garantier bygherrer kræver, der bliver stillet," siger erhvervsadvokat Lars Stuckert fra ADVODAN Maribo.

strategisksamarbejde1

 

strategisksamarbejde2

 

strategisksamarbejde3 strategisksamarbejde4

Lars Stuckert
VIL DU VIDE MERE?

Lars Stuckert

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.