Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Gå hjem-møde: Ny ferielov

Gå hjem-møde: Ny Ferielov – hvad betyder den for dig?

Nyhed Ny FerielovDen nye ferielov giver anledning til mange spørgsmål i virksomhederne. Men hvad betyder den for dig og hvilke regnskabsmæssige konsekvenser skal du forholde dig til? Det giver vi et indblik i til Gå hjem-møde

mandag den 25. marts, kl. 15.00-17.15,
hos Beierholm, Herningvej 34, 4800 Nykøbing Falster.

PROGRAM

Kl. 15.00 - 15.15 – Ankomst
Kl. 15.15 - 16.00 - Intro til Ferieloven v/Advokat Simon Mortensen fra ADVODAN, Lolland-Falster

Folketinget vedtog den 25. januar 2018 en ny ferielov, der træder i kraft 1. september 2020. Loven medfører en række ændringer for optjening og afholdelse, både for funktionærer som timelønnede. Vi vil introducere den nye lov og sætte fokus på de ting, du skal være opmærksom på som arbejdsgiver, regnskabschef eller ansat i regnskabsafdelingen.

Kl. 16.00 - 16.15 – Pause
Kl. 16.15 - 16.45 - Regnskabsmæssige konsekvenser v/Glenn Hartmann, Beierholm

Den nye ferielov medfører en række regnskabsmæssige ændringer bl.a. vedrørende opgørelse af feriepenge. Vi vil komme ind på, hvordan feriepengene fremadrettet håndteres regnskabsmæssigt og skattemæssigt. Når den nye ferielov træder i kraft får virksomhederne muligheden for at afregne feriepengene til en Feriefond elle beholde likviditeten selv. Vi vil fortælle hvilke konsekvenser valget har.

Kl. 16.45 - 17.15 – Afslutning
En opsamling på vigtige datoer, indberetningsfrister og spørgsmål

Kl. 17.15 -  Sandwich og Tak for i dag.


TILMELDING

Meld dig til arrangementet på beierholm.nemtilmeld.dk/231 – senest fredag den 22. marts. Deltagelse er gratis, og vi byder på kaffe og kage ved ankomst. Der er plads til 40 personer, som tildeles efter ’først til mølle-princippet’. Ved spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Glenn Hartmann på e-mail gha@beierholm.dk.

Venlig hilsen

Beierholm og ADVODAN Lolland-Falster

Logo Til Nyhed Advodan Logo Til Nyhed Beierholm

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.