Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Nye ejendomsvurderinger udskudt yderligere

Det var planlagt, at de nye skatteregler for boliger skulle træde i kraft i år 2021. Regeringen har dog på baggrund af et IT-eftersyn i skattevæsenet valgt at udskyde ændringerne til 1. januar 2024.

Det betyder samtidig, at de nye ejendomsvurderinger, som alle boligejere efter planen skulle have haft til sommer 2020, ligeledes bliver skubbet. Regeringen har lagt op til, at boligejerne får deres nye bindende ejendomsvurderinger på et tidspunkt mellem andet halvår 2020 og udgangen af år 2022.

80.000 BOLIGEJERE FÅR FRA I DAG VURDERET DERES BOLIG – EFTER 8 ÅRS VENTEN

Vurderingsstyrelsen er dog begyndt at udsende nye ejendomsvurderinger til 80.000 udvalgte boligejere over hele landet.

Det er planen, at de 80.000 boligejere skal hjælpe Vurderingsstyrelsen, ved at teste vurderingssystemet. Vurderingerne har derfor ikke – for nu – skattemæssige konsekvenser for boligejerne. De er ikke juridisk bindende, men er beregnet på samme måde, og med samme præcision, som de kommende bindende ejendomsvurderinger.

Samtidig får de 80.000 boligejere ikke oplyst, hvor meget ejendomsskat de skal betale. De får alene grundlaget (vurderingen) for beskatningen oplyst.

FORSIGTIGHEDSPRINCIP OG SKATTESTOP

Forsigtighedsprincippet vil fortsat træde i kraft i år 2021. Forsigtighedsprincippet indebærer, at myndighederne skal trække 20 pct. fra din ejendomsvurdering og grundvurdering, før de beregner boligejerens skat.

Skattestoppet på ejendomsværdiskatten fortsætter til 2024.

Rasmus Lindsten
VIL DU VIDE MERE?

Rasmus Lindsten

Advokat Vis faglig profil
Anette Clausen
VIL DU VIDE MERE?

Anette Clausen

Ejendomsmægler Vis faglig profil
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.