Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Vil du klage over din ejendomsvurdering? Så skal du formentlig gøre det inden 31. oktober 2020

Som led i at forbedre kvaliteten af ejendomsvurderingerne, har regeringen d. 20. maj 2020 fremsat et forslag om en nedsættelse af ejendomsskatterne for år 2021 og frem. Lovforslaget indeholder blandt andet, at Skatteforvaltningen ikke længere skal bruge ressourcer på at behandle gamle og til tider mangelfyldte ejendomsvurderinger. Det betyder, at boligejere fra d. 1. november 2020 ikke længere kan få genoptaget gamle ejendomsvurderinger.

Genoptagelse af ejendomsvurderinger afskaffes

For at sikre at Skatteforvaltningens administration skal kunne følge med og for at skabe mere gennemsigtighed af reglerne, er et regeringens initiativer, at boligejere ikke længere skal kunne anmode om genoptagelse af gamle ejendomsvurderinger fra d. 1. november 2020. 

På nuværende tidspunkt kan boligejere anmode om ordinær genoptagelse af ejendomsvurderinger 4 år tilbage i tiden, regnet fra d. 1. maj i det pågældende år. Men dette afskaffes altså d. 1. november 2020. Mener du, at der er fejl i din ejendomsvurdering og vil du klage, skal du derfor gøre dette inden d. 31. oktober 2020. Din sag skal dog ikke være afsluttet inden 1. november, så længe den er indgivet inden, vil du få behandlet din sag.

 

Vil du søge du om genoptagelse af din ejendomsvurdering?

Vil du klage over din ejendomsvurdering, kan du enten selv oprette en anmodning på Skat.dk eller få hjælp fra en advokat til at gøre det for dig. Det er vigtigt, at du redegør for, hvorfor du mener, at der er grund til genoptagelse og grunden skal være baseret på minimum et af tre nedenstående forhold:

-          Fejl i de faktiske forhold

-          Hvis den nuværende vurdering er blevet underkendt eller ændret

-          Hvis vurderingen ved en fejl ikke er blevet lavet

Du finder din ejendomsvurdering i din årsopgørelse eller i Vurderingsstyrelsens register. 

 

ADVODAN kan hjælpe dig på vej

Har du en ejendomsvurdering, som du mener, er fejlbehæftet og vil du have den vurderingen genoptaget, så har vi erfarne boligadvokater, der kan hjælpe dig med din anmodning. Vi har mange års erfaring og har kendskab til alle dele af landet, så vi kan hurtigt gennemskue fejlene og hjælpe dig på vej.

 

Det forventes, at lovforslaget træder i kraft d. 1. juli 2020, hvis det vedtages i folketinget.

Nina Munk Andersen
VIL DU VIDE MERE?

Nina Munk Andersen

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.