Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Privat

Gennem livet vil du stå i flere situationer, hvor juridisk rådgivning er en nødvendighed. Hos ADVODAN Lolland-Falster lægger vi stor vægt på, at du får nærværende og personlig rådgivning hos vores dygtige jurister

Baenk

Hos ADVODAN Lolland-Falster har vi mange års erfaring inden for jura i privatlivet og hos os får du en fortrolig, personlig og professionel rådgivning. Vi ved, at jura i privatlivet kan involvere mange stærke følelser, og vi vælger altid den løsning, der passer dig bedst i din konkrete situation.

Jura i privatlivet kan være mange ting og ofte opstår behovet når du mindst forventer det. Husk, at det altid er en god idé at søge rådgivning i god tid – så kommer du oftest udfordringerne i forkøbet – og sparer dig mange bekymringer. 

Effektiv sagsbehandling

Vi sætter en ære i at arbejde så effektivt som muligt, således at du hurtigt får et overblik over din situation samtidig er vores rådgivning nærværende og personlig. Vi vil altid fra start få et økonomisk overslag over dine sagsomkostninger. Opstår der yderligere udgifter undervejs, sørger vi naturligvis for at holde dig orienteriet.

Vil du vide mere?

I menuen til venstre kan du læse mere om de primære ydelser, vi tilbyder. Finder du ikke det juridiske område, du leder efter, så kontakt os på 46 14 50 00 og få en uforpligtende snak om din problemstilling.

 

Jeg vil gerne ringes op
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.