Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Næstved
Ring 55 75 85 00

Nygade 9,
4700 Næstved
Tlf: 55 75 85 00
naestved@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Næstved

Fatma Yandim
Advokat, Landsret

Jeg har i mange år beskæftiget mig indgående med udlændingeret, erstatningssager og insolvensret.

Jeg yder specialiseret rådgivning inden for alle områder af udlændingeretten, herunder asyl, familiesammenføring, opholdstillaldelser pga. arbejder/studie, opholdstillaldelse i medfør af EU-reglerne, visum, statsborgerskab, inddragelse af opholdstillalder.

Som udlændingeretsadvokat bruger jeg en væsentlig del af min tid på at hjælpe klienter med udlændingeretlige problemstillinger og sikrer, at familier kan genforenes i Danmark.

Som specialistadvokat inden for udlændingeretten er jeg engageret i Foreningen af Udlændingeretsadvokater og møder i Flygtningenævnet som beskikket advokat for asylansøgere.

 

Som advokat med speciale i erstatningssager ved personskade, hjælper jeg bl.a. med dialog med forsikringsselskabet, kontakt med Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, valg af speciallæge, opgørelse af erstatningskravet, erstatningssager i retten

 

Vi sørger for, at både vores privatekunder og erhvervskunder får løst de problemstilliner, de står i.

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.