Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Næstved
Ring 55 75 85 00

Nygade 9,
4700 Næstved
Tlf: 55 75 85 00
naestved@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Næstved

Mads Fossing
Advokat, Partner, Landsret

Mads Fossing er partner og leder af ADVODAN Næstveds procesteam, Han varetager en bred vifte af civile retssager samt kontorets straffesager hvor han som beskikket forsvarsadvokat har været involveret i en bred vifte af strafferetssager. Herudover beskæftiger Mads sig med generel privatretlig rådgivning herunder handel med fast ejendom, ansættelsesret og lejeret .

 

Mads blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 2006. Efter endt uddannelse var Mads først advokatfuldmægtig og senere ansat advokat her hos ADVODAN Næstved inden han i 2015 blev partner.

 

Ekspert i retssager
Mads har gennem mange års erfaring specialiseret sig i retssager og det at føre proces både om civilretlige spørgsmål og inde for strafferettens område. Mads fører en omfattende mængde civile sager både i Byretterne og Landsretten, herudover har Mads de seneste år specialiseret sig inde for strafferetten hvor Mads ligeledes møder som beskikket forsvarsadvokat.

 

Mads store erfaring inden for proces og retssager gør han i stand til at rådgive og vejlede sine klienter professionelt og med stor indsigt når de ofte pludseligt bliver involveret i en retssag hvilket kan føles overvældende for den enkelte.

 

Yderligere fagområder
Ud over de oven for nævnte fagområder beskæftiger Mads sig med køb og salg af fast ejendom, fejl og mangler ved fast ejendom samt gældssanering og dødsboer

 

Netværk og lokalinteresse
Mads er aktiv i en række faglige netværk, og efteruddanner sig løbende inden for hans fagområder.

 

Mads deltager ligeledes løbende i forskellige kommercielle netværk, herunder Round Table og Kenmay som gør ham i stand til at holde fingeren på pulsen med nye lokale strømninger.  

 

Deltagelser:

Netværk:

Round Table
Kenmay
Næstved Boldklub  

 

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.